185 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbouilloncitroendroge witte wijngroentebouillonkaaskippenbouillonknoflookolijfoliepeperpeterselierisottorisottorijstrondkorrelrijstsaffraansjalotuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Risotto carnaroli met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, carnarolirijst, kippenbouillon, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, witte truffel, witte wijn, zoete ui en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Rijst & aardappels

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouten, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, rozemarijn, selderij, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Rijst & erwten

Ingrediënten:
boter, erwten, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rigatino, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Rijst met varkenslong

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, kruiden, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomatenpuree, ui, varkenslong, vet spek, water, witte wijn en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Ossobuco met rijst & erwten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, ossobuco, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto al limone

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bosbessenrisotto

Ingrediënten:
bosbessen, boter, groentebouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Haal meer recepten op...