Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Melk & dadels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: