Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Rijst
- Ingrediënten:
- mirin, rijstazijn, rondkorrelige rijst, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, eidooier, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, slagroom, sojasaus, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: