Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Lamsvlees met munt
- Ingrediënten:
- citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Gemüse! :
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: