Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Duif in lotusblad met korianderparfum
- Ingrediënten:
- bosui, donkere sojasaus, duif, gember, koriander, lotusblad, rijstwijn, suiker, water, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, citroengras, citroensap, gehakt, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, korianderzaad, kruiden, laos, limoensap, olie, olijfolie, peper, rode paprika, specerijen, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Rauw:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept van Mijn Recepten: