Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Duifjes met erwten en dragon
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, visfond, witte peper, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: