Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, kip, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wateetons:
Recept uit De worst story:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: