Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Salade:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen: