229 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapeigroenteknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfoliepeterseliepreiroomselderijsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Bijgerecht uit 101 ballen:

Gratin van knolselderij

Ingrediënten:
aardappel, anchochilipoeder, boter, daslook, groene chilipeper, knoflook, knolselderij, olijfoliebrood, parmezaanse kaas, preien, sjalot, slagroom, volle melk, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met knolselderij

Ingrediënten:
borlottibonen, boter, broccoli, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, peper, ui, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Venkel en knolselderijsoep met sinaasappelschil

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, groentebouillon, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, sinaasappelschil, sjalot, ui, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Bisque à ma facon

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cognac, knoflook, knolselderij, laurier, paprikapoeder, peen, peper, prei, rozemarijn, sjalot, soepkreeft, tijm, tomatenpuree, venkelzaad, visbouillon, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Knolselderijsoep met chorizo

Ingrediënten:
boter, gevogeltebouillon, halfgedroogde chorizo, knoflook, knolselderij, melk, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Oestersoep

Ingrediënten:
boter, kervel, knolselderij, koksroom, oesters, olijfolie, prei, ui, witte peper en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Saus "Baden-Baden"

Ingrediënten:
bruine boter, cassislikeur, distelolie, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, reebotten, rode port, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildfond en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feiner Linsentopf - Verfijnde linzenschotel

Ingrediënten:
aardappel-spekmaultaschen, aceto balsamico, boter, bruine boter, gevogeltefond, groene linzen, kalfsjus, kalfsrollade, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, peper, peperkorrels, prei, sjalot, tijm, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Witte puree - purée blanche

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, knolselderij, meiraapje, peper, pimentbessen en ui

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...