Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfsvlees uit de oven
- Ingrediënten:
- citroen, kalfsvlees, reuzel, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: