Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: