Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groente, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche: