183 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbasilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikaspaghettitomaatuivenkelwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde roodbaars niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babykappertjes, bladpeterselie, citroensap, extra vierge-olijfolie, roodbaarsfilet, rucola, tasty tom tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht uit Spaans:

Moors ingemaakte ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, saffraan, sardientjes, spiering, vis, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Maccheroni met paprika

Ingrediënten:
ansjovis, gele paprika, knoflook, maccheroni, olijfolie en oregano

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met broodkruim

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, bucatini, kappertjes, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / voorgerecht uit De man die alles at:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, barolo, boter, knoflook en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Salade van geroosterde paprika

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vierge olijfolie, gele paprika, kappertjes, knoflook, rode paprika en oregano

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Haal meer recepten op...