543 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflooklauriermelkolieparmezaanse kaaspeterselieplantaardige oliepreiroomsjalotspecerijenspinaziesuikertijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hominygratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Stokvispuree - baccalà mantecato

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, peper, stokvis, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Tonijn met specerijen

Ingrediënten:
gemberpoeder, komijnzaad, korianderpoeder, korianderzaad, nootmuskaatpoeder, olijfolie, roze peperkorrels, sojasaus, tonijn en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Worstevlees basisrecept

Ingrediënten:
grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees / worst
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Crosne

Ingrediënten:
citroensap, crosne, grof zout, nootmuskaat, olijfolie, peper, topinamburpuree en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Brandade de morue

Ingrediënten:
citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Gegratineerde bloemkool - gratin de choufleur

Ingrediënten:
broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte bloemkool en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn

Ingrediënten:
champignons, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, konijn, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, varkensgehakt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Haal meer recepten op...