Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroen, ei, gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, suiker, tomaat, trassi, ui, vruchtensap, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Margriet kookboek: