Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, sjalot, tijm, ui, visbouillon, vleesbouillon, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: