65 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisbasilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookpeperpeterseliesaffraansjalottomaattomatenpureevenkelwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bliktonijn, citroen, citroensap, ei, kalfsoester, kappers, laurier, olijfolie, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
kalfsvlees / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Visravioli

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, olijfolie, sardienen, ui, vis en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, bliktomaat, bliktonijn, knoflook, olijfolie, taglierini en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met sardienen

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, frituurolie, olijfolie, pijnboompitten, saffraan, sardienen, sultana's, ui, venkel en zite

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Carpaccio van ossenhaas

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, cornichons, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rigatoni met doperwten

Ingrediënten:
ansjovis, boter, doperwten, gedroogde paddenstoelen, olijfolie, rigatoni, tomaat uit blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bigoli met ansjovis

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, ei, olijfolie, pruimtomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Little gems met green goddess-dressing

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, cornichons, crème fraîche, dragon, dragonazijn, extra vierge-olijfolie, lente-ui, little gem, melk en peterselie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Noordzeevis-soep

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, bleekselderij, eidooier, knoflook, kroepoek, olijfolie, pernod, prei, saffraan, sinaasappelschil, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, vis en zonnebloemolie

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Pasta met ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, marsala, olijfolie, pasta, ui en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Salade Niçoise met gebakken tonijn

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, basilicum, haricots verts, koriander, kwarteleitjes, mosterd, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, tomaat, tonijn, veldsla, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kalfsvlees met tonijnsaus

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bliktonijn, citroensap, kalfsmuis, kappers, olijfolie, peterselie, ui, winterwortel en witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met sardientjes - pasta con le sarde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, spaghetti, ui, venkel, verse sardientjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Gemengde salade - condijun

Ingrediënten:
ansjovis, azijn, ei, gele paprika, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, verse basilicum, vleestomaat, zout en zoute zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pasta met sardienen - pasta con le sarde

Ingrediënten:
ansjovisfilet op zout, bloem, frituurolie, olijfolie, pijnboompitten, saffraanpoeder, sardienen, sultana's, ui, wilde venkel, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / frituur / vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Carpaccio di polpo - Octopuscarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, giorgios vinaigrette, laurier, octopus, olijfolie, peper, tomaat, ui, vis, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met sardinesaus uit Sicilië

Ingrediënten:
ansjovisfilet, blauwe rozijnen, bucatini, droog broodkruim, extra vergine olijfolie, peper, perciatelli, pijnboompitten, saffraandraadjes, saffraanpoeder, sardines in olijfolie, tomatenpuree, ui, venkelgroen, verse sardines, water, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Haal meer recepten op...