Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel: