Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Oefs en cocotte met gerookte vis
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte vis, peper, peterselie, room en zeezout
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bieslook, bladerdeeg, bloem, cayennepeper, champignon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gerookte zalm, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, spinazie, ui, witte wijn, zalm, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: