Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Recept uit Alles over kool:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes: