Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, halfvolle melk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Solo Food: