Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkensrugstuk gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, jeneverbessen, kruidnagel, melk, ui, varkensrug, witte peper, witte wijn, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten: