Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, patentbloem, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept van Oh my foodness: