55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapdeegeieiwitfruitkaneelkrentenmaïzenapoedersuikerroomslagroomsuikertaartbodemvolle melkwaterzanddeegzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Pastiera - Paastaart

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, eidooier, gekookt volkorenmeel, kaneel, korstdeeg ii, kristalsuiker, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, sukade, vanille-essence en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Reiz kugel - Rijstpudding

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, eidooier, eiwit, gedroogde kersen, kaneel, melk, nootmuskaat, risottorijst, rumkrenten, suiker, sukade, vanille-essence en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Granentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, eierdooier, kaneel, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, sinaasappelsap, suiker, sukade, tarwekorrels en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Allerhande kerstclassics 2012:

Gevulde oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, elstar appel, frituurvet, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker en sukade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:

Krentgenwegge

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, droge gist, ei, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen karwijzaad, gemalen komijnzaad, kaneel, krenten, melk, oranjesnippers, suiker, sukade en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Tulband

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelsnippers, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gekonfijte sinaasappelschil, melk, suiker, sukade, sultanarozijnen en gist

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oliebollen van Wannée

Ingrediënten:
appel, bloem, citroen, ei, gist, krenten, melk, noten, poedersuiker, rozijnen, stemgember, suiker en sukadesnippers

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, blauwe rozijnen, boter, citroenrasp, droge gist, gehakt, gele rozijnen, koekkruiden, krenten, ei, oranjesnippers, suiker, sukade, tarwebloem, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

De allerlekkerste oliebollen

Ingrediënten:
boter, citroen, droge gist, eieren, kaneel, koolzuurhoudend bronwater, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, suiker, sukade, zonnebloemolie, zout en zure appel

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Poolse schuimtaart - blitz torte

Ingrediënten:
aardbei, amandelsnippers, azijn, bakpoeder, bloem, ei, eidooier, fruit, kandijpoedersuiker, kristalsuiker, boter, vanille-essence, volle melk, wijnsteenpoeder en zure room

Keuken:
Pools / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag 1 notitie

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Keizerinnenrijst

Ingrediënten:
bloemsuiker, dessertrijst, eierdooier, eiwit, gelatineblaadjes, kirsch, melk, slagroom, suiker en fruit

Soort:
rijst
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Kaneelbollentaart Met Appels

Ingrediënten:
dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, melk, fruit, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, parelsuiker, kardemompoeder en sinaasappelsap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Rabarbertaart Op Een Bakplaat

Ingrediënten:
ei, kristalsuiker, maïzena, melk, fruit, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, rabarber, ruwe rietsuiker, kardemompoeder en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Bananenroomtaart

Ingrediënten:
bananen, banketbakkersroom, eidooier, eiwit, kristalsuiker, fruit, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, water, karamelsaus, boter, maïzena, pinda’s, slagroom, vanillepoeder en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Vruchtenroomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, fruit, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker, vanillepeulen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Haal meer recepten op...