117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembouilloncitroensapeigehaktkaasknoflooklauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotslagroomsuikertijmtomatenpureewaterwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kastanjevelouté met eendenconfit

Ingrediënten:
boter, droge madera, eendenconfit, eendenvet, gerookte bacon, halfvolle melk, hazelnoot, kippenbouillon, prei, sherryazijn, sjalot, slagroom, tamme kastanje, verse tijm en witte port

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Vichyssoise

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, melk, prei, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vichysoisse

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, koffieroom, melk, prei, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

hersenen in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillon, lamshersenen, melk, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Lamsvlees uit Iran

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, boter, cayennepeper, garam masala, gemalen komijn, gemalen koriander, kippenbouillon, knoflook, lamsfilet, melk, saffraandraadjes, ui, verse koriander en yoghurt

Keuken:
Iraans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Gehakt & gortbolletjes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gedroogde gist, halfvolle melk, ingemaakte walnoten, kippenbouillon, laurier, mierikswortel, olijfolie, parelgort, rietsuiker, rundergehakt, shiraz, steranijs, sterk broodmeel, tijm, ui, wittewijnazijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spekforellen

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, kippenbouillon, knoflook, melk, mon chou, ontbijtspek, rozemarijn, sjalot, verse dille, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharel, ei, frituurolie, jamón, kippenbouillon, melk, paneermeel, prosciutto en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, verse bieslook, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Haal meer recepten op...