Basisrecept uit Liever lokaal:
Court-bouillon
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, droge witte wijn, laurier, peterselie, prei, tijm, ui en zeezout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroen, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: