843 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapeikippenbouillonknoflookkruidenlaurierlente-uiolieolijfoliepeperplantaardige oliepreisjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappellatkes met ui

Ingrediënten:
aardappel, ei, olie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Thaise rijst met krab en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, doperwten, krabvlees uit blik, langkorrelrijst, olie, peper, sojasaus, surimi, ui en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Bavette met rode ui

Ingrediënten:
arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Soep van kikkererwten, kurkuma, ui & peper

Ingrediënten:
chilipeper, citroen, groentebouillontablet, kikkererwten, knoflook, kurkuma, peterselie, plantaardige olie, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

B'stilla-kippasteitje met zoete ui en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, fenegriek, filodeeg, gember, gepekelde citroen, kaneel, kardemom, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, koriander, korianderpoeder, olie, peterselie, poedersuiker, saffraan, sinaasappel, suiker en witte ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Fricassée babi

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, foelie, garnalenpasta, gekookt varkensvlees, knoflook, kousenband, kruidnagel, peterselie, peultjes, sambal trassi, sjalot en witte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Zuurkoolsalade met gegrilde cervelas-worstjes

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, cervelaatworstjes, komijnzaad, lente-ui, olie, peper, peterselie, witte ui, zonnebloemolie en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
salade / worst
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Zalm met Bois Boudran-saus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bladpeterselie, dijonmosterd, druivenpitolie, ketchup, olijfolie, sherryazijn, sjalot, sojasaus, tabasco, verse dragon, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode bieten met waterkers, geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, fleur de sel, geitenkaas, ijsblokjes, kappertjes, peper, peterselie, pikante waterkers, rode biet in zoutkorst, rode ui, rode wijnazijn, wasabi-erwten, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...