Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, rijst, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia: