Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Gebakken aardappel met gehakte eieren
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Snack of tussendoortje uit De Dikke van Dam:
Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: