Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit 1080 recepten: