308 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookkruidenlaurierlaurierbladmelkolieolijfoliepreirijstsuikertijmtomaattomatenpureewortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tonijnfilet met ui

Ingrediënten:
azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode bieten met waterkers, geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, fleur de sel, geitenkaas, ijsblokjes, kappertjes, peper, peterselie, pikante waterkers, rode biet in zoutkorst, rode ui, rode wijnazijn, wasabi-erwten, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Zeepaling in rode wijn - catigot à la camarguaise

Ingrediënten:
bouquet garni, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, ui, verse peterselie, water, zeepaling en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, konijnenvlees, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, pappardelle, peterselie, pomodori uit blik, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bietensoep met kubbe

Ingrediënten:
baharat, bleekselderij, citroensap, durumtarwe, olijfolie, peterselie, rode biet, rundergehakt, semolina, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Mujadra met salade en tahin

Ingrediënten:
banaansjalot, basmatirijst, bloem, boter, citroensap, libanese komkommer, linzen, munt, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige frituurolie, tahin, tomaat, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mosselen a la mariniere

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, ui, water en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Galicische vissoep met mosselen en garnalen - caldo de pescado

Ingrediënten:
basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge witte wijn, laurierblad, peperkorrel, ui, verse peterselie, visafval, water en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zomerse muesli

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, groenten, kokosolie, kruiden, olie, paprika, rode paprika, olijfolie, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, water, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, boter, brood, broodkruimels, cannelloni, eieren, fruit, peterselie, gele ui, kaas, knoflook, knoflook, lasagnevellen, melk, mortadella, muskaat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, taleggio, tarwebloem, zout, ui, volle melk, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Tomaten Paprikasaus

Ingrediënten:
chorizo, olie om te bakken, paprikapoeder, peper, salami, rode wijnazijn, tomaten, ui, kruiden, water en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...