Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaten, uien, water en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kervel, laurier, olie, olijfolie, prei, rode wijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen: