84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercourgettegehaktknoflookkruidenmuntolieolijfoliepeperrode uisuikeruivruchtensapwaterzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren salade met geconserveerde citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, ingemaakte citroenschil, kaneelpoeder, kappertjes, kerstomaat, kikkererwten, krenten, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rozijnen, sherry-azijn en volkoren graan

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Tortilla's met guacamole

Ingrediënten:
avocado, boter, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, koriander, maistortilla, peterselie, tomaat en zoete chilisaus

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zomerse pasta met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, citroenrasp, citroensap, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, linguine, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, oregano en witte tonijn op olie

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Quinoataboulé

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cherrytomaten, citroenrasp, citroensap, feta, libanese broodjes, munt, olijfolie, plat brood, witte quinoa en yoghurtkaas

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde sint-jakobsschelpen - vieiras de Vigo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelpen, sjalot, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Israelische couscoussalade

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, ingemaakte citroenschil, kaneelpoeder, kappertjes, kerstomaat, kikkererwten, krenten, olijfolie, parelcouscous, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rozijnen en sherry-azijn

Keuken:
Israëlisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide zalm met boerenkool em sauce vierge

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boerenkool, citroenrasp, citroensap, dragon, extra vierge-olijfolie, gemalen koriander, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, tomaten, zalmfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastasalade Nicoise

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, penne rigate, peterselie, pomodori, sperziebonen, tonijnmoot, witlof, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Turlu groentepotje

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, artisjokharten, aubergine, bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, courgette, ingemaakte groene pepers, kaneel, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, olijfolie, piment, rode puntpaprika, rode ui, suiker, trostomaten en wortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Octopus salade MET chilli

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipasta, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, octopus, olijfolie, knoflook, tomaten, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Haal meer recepten op...