Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: