Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, prei, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: