Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpreirode wijntijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Terrine van rund en peterselie

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, hamlappen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piment, sjalot, tijm, zoete witte wijn en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Canneloni met peterselie en pancetta

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cannelloni, citroen, knoflook, laurier, mozzarella, olijfolie, pancetta, rode wijn, room, tomatenpassata, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ham met peterselie - jambon persillé

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, rauwe ham, sjalot, tijm, verse dragon, verse kervel, verse peterselie, peper, witte bourgogne, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tonijnfilet met ui

Ingrediënten:
azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

In de oven gebakken pompoen en sjalotten met merguez-kikkererwten

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, extra vierge-olijfolie, fijn zeezout, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurier, olijfolie, pompoen, rozemarijn, sjalot, ui, venkelzaad, zeezout, zoet gerookte-paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zeebanket ui Louisiana

Ingrediënten:
bleekselderij, brandy, citroen, gedroogde spaanse peper, gember, garnaal, knoflook, korianderzaad, krab, kruidenagel, laurier, maïskolf, mayonaise, mosterdzaad, peterselie, pimentbessen, rode aardappel, tomatenketchup, ui, venkelzaad, worcestersaus, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Inktvis met ui - sepio con cebolla

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pijlinktvissen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Bercy-wijtingen - merlans Bercy

Ingrediënten:
boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Mosselen met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, droge witte wijn, gemalen chilipeper, laurierblad, mosselen, peterselie, ui en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Pâté uit Lotharingen - pâté lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, laurierblad, peperkorrel, schouderkarbonade, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Witte-bonensalade

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, laurierblad, ui, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...