Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, bouillon, ei, eidooier, groente, kaas, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: