Recept uit Twaalf:
Spinazieravioli met boter en salie
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, salie, spinazie en verse pasta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, kaas, knoflook, kruiden, melk, mortadella, olijfolie, pastadeeg, pecorino, peper, peterselie, pijnboompitten, pompoen, ricotta, rozemarijn, spinazie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner uit Fratello & Sorella:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: