383 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeigroene kruidenknoflookkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterselierode uisjalottijmtomaattuinkruidenwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Apostelensoep met kervel

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, kervel, kippenvlees, kruidenbouillon, peper, slagroom, ui, vegetarische kipstukjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Groene saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, ei, kervel, peterselie, pimpernel, sjalot, witte peper, zout, zure room en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Lentekwark

Ingrediënten:
bieslook, citroen, kervel, magere kwark, suiker, tabasco, tuinkers, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vissalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, kervel, knoflookolie, koolrabi, kropsla, mayonaise, peper, piment d'espelette, rode poon, sjalot, venkelknol, wijting, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Chivrysaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, dragon, gevogelteroomsaus, kervel, peper, peterselie, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Castellucio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, castelluccio-linzen, dille, kervel, knoflook, maldon zeezout, milde gorgonzola, olijfolie, pomodori, rode ui, rode wijnazijn, tijm en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mosselen van Sint-Anneke

Ingrediënten:
beurre manié, bieslook, groene selderij, kervel, lavas, mosselen, peper, peterselie, tijm, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groenekruidensoep

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, groentebouillon, kervel, peper, peterselie, prei, spinazie, uien, vetstof, zout en zurkel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelsalade met kruiden

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, dille, kervel, mosterdvinaigrette, oregano, peterselie, rozemarijn, salie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Boudin Noir - Bloedworst

Ingrediënten:
appelmoes, bieslook, boter, calvados, ei, fijn zeezout, kervel, quatre épices, room, ui, varkensbloed, varkensdarm, vet spek, witte peper en zure appel

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / worst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Artisjokmargriet

Ingrediënten:
artisjokken, balsamicoazijn, bieslook, citroensap, grijze garnalen, ijsbergsla, kervel, komkommer, olijfolie, peper, sjalotje, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
salade / groente
Haal meer recepten op...