Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa: