Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: