Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Zuppa de lenticchie - Linzensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: