Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit La Mère Brazier:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Wild: