101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroeneikippenbouillonknoflooklaurierbladnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnsjalottijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, knolselderij, lamsbot, lamsbout, laurier, olijfolie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, tomatenpuree, ui en winterwortel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
knolselderij, boter, lamsbotten, lamsbout, laurierblaadjes, olijfolie, prei, rode wijn, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, ui en winterwortel

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Ingrediënten:
anijs, bonen, doperwten, geklaarde boter, knoflook, komijn, koriander, krieltjes, lamsbout, laurier, olijfolie extra vergine, oregano, peper, gerookt paprikapoeder, rode wijn, runderbouillon, sjalotjes, specerijen, rozemarijn, venkel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Zondags ribstuk

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, eigenheimers, engelse mosterd, honing, knoflook, laurier, meiraap, mierikswortel, olijfolie, peperkorrels, rodewijnazijn, rozemarijn, runderribstuk en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Eenvoudige varkensgebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, bosui, boter, knoflook, laurier, meiknol, olijfolie, rozemarijn, sjalot, varkensfilet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Next level sandwich met steak & ui

Ingrediënten:
bavette (vlees), boter, ciabattabrood, citroen, donkerbruine basterdsuiker, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, laurier, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, ui en waterkers

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn op z’n Belgisch

Ingrediënten:
bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Bloody Mary-rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, citroen, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, kruimige aardappels, laurier, mierikswortel, olijfolie, passata di pomodoro, port, rode ui, rozemarijn, runderborststuk, tabasco, wodka en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Lenticche - Linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groene linzen, groentebouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peterselie, prei, rozemarijn, salie, witte ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Herten Biefstuk Met Cassiscompôte

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cassisbessen, cognac, hertebout, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maldon zeezout, olijfolie, rozemarijn, roze peperkorrels, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kip met appelmoes

Ingrediënten:
andijvie, appelmoes, arachideolie, boerderijkip, boter, citroen, knoflook, laurier, peper, rozemarijn, sinaasappel, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
fruit / gevogelte / groente
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Confit van gans

Ingrediënten:
boter, ganzepoten, gevogeltebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, piment, rozemarijn, tijm, wildkruiden, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

timballo di natalia

Ingrediënten:
aubergines, boter, buffelmozarella, knoflook, laurier, olijfolie, pennette, rode ui, rozemarijn, salie, tomatenpuree, tomaten uit blik en zonnebloemolie

Keuken:
Siciliaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Reebiefstuk in barolo

Ingrediënten:
barolo, bloem, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, reebiefstuk, rozemarijn, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Kwartelspiesjes - zalige knolselderij & venkel

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, cumberlandworstjes, gerookt dooregen spek, honing, knoflook, knolselderij, kwartel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peer, peper, rozemarijn, tijm, venkel, yoghurt, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Saus "Baden-Baden"

Ingrediënten:
bruine boter, cassislikeur, distelolie, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, reebotten, rode port, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildfond en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Reebout in rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, marc de bourgogne, olijfolie, peper, reebout, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Knolselderij uit de oven

Ingrediënten:
boter, engelse mosterd, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salie, selderijknol, single cream, slagroom, tijm, truffelolie en ui

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

'Bubble and squeak' met worstjes en uienjus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, hertenworstjes, kastanjes, knolraap, kruimige aardappelen, laurier, nootmuskaat, olijfolie, prei, rode ui, rozemarijn, runderworstjes, savooiekool, spruiten, ui, varkensworstjes, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Worcestersteak met paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, laurier, morieljes, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, ui, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...