Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, dille, groente, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit NAJAT:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Honey & co:
Lunch uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Home Made winter:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: