Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: