Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: