Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, ei, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: