Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit 101 ballen: