105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembruine basterdsuikereikippenbouillonknoflookkruidnagellauriermelknootmuskaatolijfoliepeterseliepreirode wijnsjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwitlofwitte peperwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
appel, appelsap, boter, citroensap, gevogeltefond, granaatappel, groene peper, peper, rode wijn, suiker en zout

Keuken:
Orientaals
Soort:
saus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Eend met sinaasappelsaus op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, cointreau, curaçao, eend, gevogeltebouillon, grand marnier, honing, mandarine napoléon, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappels, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Memphis BBQ Sauce

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, cayennepeper, chilipoeder, ciderazijn, citroensap, mosterdpoeder, tabasco, tomaat uit blik, uienpoeder, worcestersaus en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Lam met appelen

Ingrediënten:
appelsap, boter, cider, citroenrasp, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamsvlees, moesappel, olijfolie, peper, room, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Witlofsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogelteglace, peper, slagroom, suiker, witlof en zout

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Witlofsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogelteglace, magere room, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Aspergecurry

Ingrediënten:
citroensap, amandel, geklaarde boter, groene asperges, kerriepoeder, peper, pul biber, rode ui, suiker, korianderpoeder, mosterdzaad en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Fijne kruidenboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groene kruiden, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, grove mosterd, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrels, rode biet, sjalot, suiker, vleesbouillon en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kruidig citruskruimellaagje

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, citroensap, citroenschil, citrusschil, grapefruitschil, koriander, limoenschil, pecannoot, sinaasappelschil, volkorenmeel, walnoten en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Wilde eend met perzikken

Ingrediënten:
boter, citroensap, frambozencompote, kleinwild, maïskiemolie, perzik, port, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, wilde eend, wildfond, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...